Winkelwagen

Donna Dura

Donna Dura is een Nederlands modemerk dat geboren is uit liefde voor mooie kledingstukken. Het is met zorg en oog voor detail gemaakt van de beste materialen, voor lang draagplezier. Deze drijfveer vindt men terug in ieder item.

De collectie van Donna Dura is breed samengesteld. Dit maakt slim combineren mogelijk waardoor een outfit eenvoudig van casual naar chique getransformeerd kan worden. Karakteristiek is de prachtige pasvorm: flatteus en vrouwelijk. Door het gebruik van soepele stoffen met stretch voelt ieder kledingstuk comfortabel aan.

Donna Dura heeft met haar collectie tot doel vrouwen te laten stralen bij iedere gelegenheid. Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer. De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu. 's Ochtends scherp gekleed voor een zakelijke bespreking en later op de dag door naar een feestje? Met de collectie van Donna Dura vind je voor ieder moment een geschikte outfit.

Donna Dura hecht waarde aan verantwoord produceren. Om die reden wordt alle kleding gemaakt door professionele ateliers in Europa die alleen werken met duurzaam geproduceerde materialen. Dit proces wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Deze maatschappelijke betrokkenheid vertaalt zich ook naar de manier waarop Donna Dura het contact onderhoudt met haar relaties.

Terug naar overzicht
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten