Winkelwagen

High

Het merk HIGH werd in 2007 opgericht door Claire Campbell uit een hartstochtelijk verlangen om kleding van hoge kwaliteit te maken die nuttig, mooi en wenselijk is.

HIGH presenteert zichtbaar verschillende, innovatieve, intelligent ontworpen kledingstukken met een kenmerkende stijl die het resultaat zijn van een heel bijzonder proces. Elk stuk wordt met de hand ontwikkeld van ontwerpschets tot een volledig afgewerkt prototype, een proces dat de naam 'Everyday Couture' heeft gekregen.

Alle HIGH-collecties worden gemaakt en gedistribueerd in Italië door INTERFASHION spa met zijn buitengewone erfgoed van fabricagevaardigheden en ambachtelijke knowhow. HIGH is ontworpen voor onafhankelijke, zelfverzekerde, slimme mensen en belichaamt een
romantische en eclectische esthetiek die perfect is voor de serieus creatieve professional. Het merk omvat twee zeer verschillende kledingcategorieën: De HIGH-collectie is gemaakt met behulp van de hoogste productiewaarden met de meest kostbare stoffen en ingewikkelde details. De kleding is gebouwd in drie dimensies, wat resulteert in een sterk silhouet met een onderscheidend sculpturaal aspect. Deze ingenieus geconstrueerde stukken zijn gemaakt in onverwachte combinaties van de beste kwaliteit natuurlijke materialen. Ze zijn afgewerkt met geborduurde randen, kanten boorden, gelaagde zomen, contrasterende biesjes en voeringen, waarbij hun vrouwelijkheid vaak wordt versterkt door mannelijke referenties.

De HIGH-collectie breidt zich uit in deelcollecties met elk hun eigen specifieke productgebied en proces.

Bekijk hier de collectie lente/ zomer 2023

Bekijk hier de accessoires lente/ zomer 2023

Hoog gebruik

Kleding geïnspireerd op Workwear en Uniform waar traditioneel vakmanschap en nieuwe technologie elkaar ontmoeten. Praktisch, Nuttig, Natuurlijk en Speels.

Bekijk hier de HIGH USE collectie lente/ zomer 2023

A gender

Kleding die bewust is ontworpen om volledig gendervrij te zijn. Prachtige stukken die de conventionele categorieën 'herenkleding' en 'dameskleding' overstijgen.

Bekijk hier de A GENDER collectie lente/ zomer 2023

De HIGH TECH-collectie bestaat uit een samensmelting van stad en vrije tijd waarin kleding met een onderscheidend couture-ontwerp is gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsarme stoffen afkomstig van actieve sporten. Deze gemakkelijk te wassen, gemakkelijk te dragen stukken zijn gemaakt van materialen die met je meerekken en ademen, zodat je je vrij en comfortabel kunt bewegen.

De collectie is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de allernieuwste stoftechnologie en fabricage, waarbij gebruik wordt gemaakt van in het laboratorium ontwikkelde vezels en met lasersnijdende warmte-embossing en ultrasone naden.

HIGH TECH omarmt de modernistische overtuiging dat design en technologie het leven ten goede kunnen veranderen.

Bekijk hier de HIGH TECH collectie lente/ zomer 2023

Terug naar overzicht
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten