Winkelwagen

AE Rainwear

Het merk AE Rainwear (voorheen Blaest) bestaat uit een smaakvol en kleurrijk assortiment met prachtige regenkleding. Het assortiment van Blaest bestaat uit regenjassen met de elegantie en uitstraling van een gewone jas. De jassen zijn compleet water- en winddicht met een ademende binnenvoering. De naden van de jassen van AE Rainwear zijn zelfs dichtgelast om het water tegen te houden. Kortom met de regenjassen van AE Rainwear kun je zelfs in de regen op een elegante manier op stap.   

De jassen van AE Rainwear

De jassen van AE Rainwear zijn gemaakt van een lichte en soepele stof en verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Per jaar ontwerpt Lisbet Lillebøe twee collecties voor AE Rainwear. De buitenkant van de jassen zijn gemaakt van polyester en de binnenkant van een fijne stof die ademt. De combinatie van deze stoffen zorgt ervoor dat de jassen van AE Rainwear comfortabel zijn om te dragen. Hiernaast is de stof bestendig tegen water en wind. De jassen zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar en hebben allen een capuchon. Bekijk op de pagina van AE Rainwear het assortiment dat wij verkopen.

Ontwerpster van AE Rainwear

De prachtige regenkleding van AE Rainwear wordt ontworpen door Lisbeth Lillebøe. Zij groeide op in het regenachtige Bergen in Noorwegen, waar het gemiddeld 213 dagen per jaar regent. Al van kleins af aan leerde Lisbeth dat er geen slecht weer bestaat maar wel slechte kleding. Dit zorgde ervoor dat zij graag functionele, kleurrijke en aantrekkelijke kleding wilde ontwerpen voor regenachtige en windachtige dagen.  

Gewonnen award door AE Rainwear

In 2008 heeft het merk Blaest een award gewonnen van de Noorse Design Council voor ‘Design Excellence’. De reden voor het winnen van het award is de onderscheidende en gebruiksvriendelijke kracht van AE Rainwear. Door kleuren en patronen met elkaar te combineren heeft de kleding van AE Rainwear een speelse uitdrukking. Hiernaast heeft de kleding een goede pasvorm die flexibel gebruik en beweging stimuleert. Al deze pluspunten van de kleding van AE Rainwear zorgde ervoor dat zij het award ‘Design Excellence’ wonnen. 

AE Rainwear bij Fifth Avenue

In onze winkel verkopen wij ook de vrolijk gekleurde regenjassen van AE Rainwear. Kom langs in onze winkel of laat je alvast inspireren op onze website op de pagina van AE Rainwear. Alle jassen worden verkocht in verschillende maten en zijn waterafstotend. Naast AE Rainwear verkopen wij nog veel meer topmerken zoals onder andere Annete Görz, NYDJ, Chia Rico en Kumkum.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten