Winkelwagen

Wat zijn de garanties van Fifth Avenue Fashion

Veilig betalen

In onze webshop kunt u veilig betalen met iDEAL. Door uw eigen bank te selecteren kunt u snel, betrouwbaar en efficiënt afrekenen.

Producten de volgende werkdag al in huis

Heeft u op een werkdag voor 18:00 besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Zodra wij uw bestelling verstuurd hebben laten wij dit weten en ontvangt u van ons de Track & Trace code. Deze code kunt u gebruiken om uw bestelling te volgen.

Gratis verzending

De artikelen worden geleverd naar alle woonadressen in Nederland. De verzendkosten zijn gratis, behalve voor afgeprijsde artikelen. Voor afgeprijsde artikelen zijn de verzendkosten € 4,-. Bij afgeprijsde artikelen staat een vermelding in de omschrijving van het artikel.

Niet goed geld terug

Heeft u uw bestelling in huis maar is het product toch niet helemaal naar wens? Geen zorgen u heeft het recht om binnen 14 dagen het artikel te retourneren naar Fifth Avenue Fashion. Hierdoor kunt u thuis het item goed bekijken en passen. Aan het retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden:

  • Het artikel mag niet beschadigd zijn of gebruikt
  • Het artikel moet zijn voorzien van aangehecht prijskaartje
  • Het item is nog in de originele staat
  • De herroepingstermijn vervalt na 14 dagen waarop het artikel in uw bezit is

Hoe retourneer je een artikel?

Je kunt het artikel retourneren in onze winkel. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u de artikelen terug sturen via de post, de retourkosten zijn dan voor u zelf.

Ons retouradres is:

Fifth Avenue Fashion
Westerstraat 118
1601 AM Enkhuizen