Winkelwagen

Wat zijn de garanties van Fifth Avenue Fashion

Veilig betalen

In onze webshop kan je veilig betalen met iDEAL. Door jouw eigen bank te selecteren kan je snel, betrouwbaar en efficiënt afrekenen.

Producten de volgende werkdag al in huis

Heb je op een werkdag voor 18:00 besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Zodra wij jouw bestelling verstuurd hebben laten wij dit weten en ontvang je van ons de Track & Trace code. Deze code kan je gebruiken om de bestelling te volgen.

Gratis verzending

De artikelen worden geleverd naar alle woonadressen in Nederland. De verzendkosten zijn gratis, behalve voor afgeprijsde artikelen. Voor afgeprijsde artikelen zijn de verzendkosten €4,-. Bij afgeprijsde artikelen staat een vermelding in de omschrijving van het artikel.

Niet goed geld terug

Heb je jouw bestelling in huis maar is het product toch niet helemaal naar wens? Geen zorgen je hebt het recht om binnen 14 dagen het artikel te retourneren naar Fifth Avenue Fashion. Hierdoor kan je thuis het item goed bekijken en passen. Aan het retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden:

  • Het artikel mag niet beschadigd zijn of gebruikt
  • Het artikel moet zijn voorzien van aangehecht prijskaartje
  • Het item is nog in de originele staat
  • De herroepingstermijn vervalt na 14 dagen waarop het artikel in uw bezit is

Hoe retourneer je een artikel?

Je kunt het artikel retourneren in onze winkel. Woon je niet in de buurt? Dan kan je de artikelen terug sturen via de post, de retourkosten zijn dan voor jou zelf.

Ons retouradres is:

Fifth Avenue Fashion
Westerstraat 118
1601 AM Enkhuizen

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten