Winkelwagen

Sarah Pacini

Sarah Pacini is een ontwerpster uit België en levert elk seizoen een prachtige collectie van goede kwaliteit. Sarah Pacini zorgt voor een tijdloze kledinglijn waar stijl en eigenzinnigheid de boventoon voeren. De gebruikte stoffen voor de kledinglijn zijn van hoge kwaliteit en altijd in rustige en natuurlijke kleuren. Deze combinatie zorgt voor een vrouwelijke, zelfverzekerde en stoere stijl.

Sarah Pacini, een exclusief damesmerk

Het exclusieve damesmerk Sarah Pacini is al jaren een gerespecteerd merk in de modebranche. De naam Sarah Pacini klinkt wellicht Italiaans maar het komt van net over de grens, België. Sarah Pacini zorgt voor een kledinglijn die bij de huidige modetrends past en zorgt hierbij voor veel variatie. Kenmerkend bij de kleding van Sarah Pacini is het gebruik van tijdloze materialen en kleuren. De kleding geschikt voor vrouwen met een eigenzinnige stijl die deze stijl graag willen benadrukken. 

Het merk bij Fifth Avenue

Sarah Pacini is in veel grote steden te koop over de hele wereld, helaas is het merk minder snel te vinden in Nederland. Om deze reden hebben wij Sarah Pacini in ons assortiment opgenomen. In onze collectie hebben wij allerlei verschillende items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan truien, jurken en vesten van Sarah Pacini. Hiernaast verkopen we prachtige rokken, riemen en andere accessoires van Sarah Pacini. 

Kledinglijn Sarah Pacini

Een korte samenvatting over het merk:

  • De kleding van Sarah Pacini wordt in Europa geproduceerd.
  • Het komende seizoen zien we veel knitwear en donkere kleuren bij de lijn van Sarah Pacini.
  • De donkere kleding van Sarah Pacini zorgt je voor een krachtige uitstraling.
  • De collectie van Sarah Pacini heeft verassende invalshoeken. Vooral de prachtige vesten springen eruit.
  • De kleding van Sarah Pacini is geschikt voor meerderde gelegenheden, een dag naar het werk of juist een dag shoppen? De kleding van Sarah Pacini is geschikt voor elke gelegenheid.
  • Sarah Pacini brengt meerdere keren per jaar een nieuwe collectie uit.

Merken van Fifth Avenue

Kom voor het merk Sarah Pacini langs in onze winkel of kijk ter inspiratie op onze website op de pagina van Sarah Pacini. Naast het prachtige merk Sarah Pacini verkopen wij nog vele andere topmerken zoals onder andere Annette Görtz, Closed en Beate Heymann.  

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten