Winkelwagen

Wintercollectie Annette Görtz 2017/2018

Eén van onze pronkstukken blijft toch het merk Annette Görtz. Dit Duitse kledingmerk blinkt uit in het maken van tijdloze, natuurlijke en to the point kledingstukken. Doormiddel van scherpe sneden en niet opdringende kleuren karakteriseert het merk Annette Görtz zich.

Statement van Annette Görtz

De kleding van Annette Görtz is een statement van haar eigen, unieke stijl en niet van trends! Hiermee gaat ze in op de term ‘fashion’ en baant ze haar eigen weg met stijlvolle, avante-garde kledingstukken die de garderobe van een moderne vrouw complimenteren.

Dit statement maakt ze ook dit jaar weer waar met haar herfst en winter collectie 2017/2018. Bordeaux rode stukken, kastanjebruine en olijfgroene kledingstukken zijn allemaal opgenomen in de collectie.

Bekijk & bestel de wintercollectie van Annette Görtz online

Op onze website kunt u alvast een impressie van de herfst/winter collectie van Annette Görtz krijgen. Daarnaast vindt u in onze webshop een aantal van de pronkstukken. Voor ons complete aanbod van Annette Görtz verwelkomen wij u in onze winkel!

Pas de kleding van Annete Görtz in de winkel

Wilt u toch liever de kledingstukken van Annette Görtz passen? Kom gezellig langs in onze winkel. Hier vindt u tevens het complete assortiment.

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten