Winkelwagen

Trendy broekenlabel: Para Mi

Para Mi is een trendy broekenlabel en staat bekend om de uitstekende kwaliteit damesbroeken. Para Mi richt zich op modieuze vrouwen die meegaan met de tijd. De broeken van het merk zijn gemaakt van hoge kwaliteit stretchstof, bieden optimaal comfort en hebben ideale pasvormen. Para Mi biedt een basiscollectie jeans aan met daarnaast diverse ontwerpen met nieuwe stoffen en designs die elk seizoen wordt aangevuld. Para Mi garandeert kwaliteit en is geschikt voor elk figuur.

Bij Para Mi streven ze ernaar uit te blinken in wat ze doen. Ze geloven dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maakt het bedrijf sinds de oprichting niets anders dan damesbroeken. Door gebruik te maken van vaste pasvormen is er voor iedereen de juiste Para Mi broek te vinden. Para Mi bezit over zeven pasvormen zich onderscheiden door te verschillen in taille en wijdte in de broekspijpen.

Alle Para Mi broeken worden ontworpen volgens de laatste modetrends, dit is duidelijk terug te zien in de steeds vernieuwende collecties. De broeken beschikken over een unieke stretch-kwaliteit, wat zorgt voor het ultieme draagcomfort. Para Mi ontwerpt broeken voor elke pasvorm. Of u nu kiest voor een broek met een hoge of lage taille, wijde of strakke pijpen, tussen de verschillende pasvormen van Para Mi zit gegarandeerd een geschikt model.

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten