Winkelwagen

Modetrends lente en zomer 2017

De lente en zomer staan alweer bijna voor de deur! Ondanks het regenachtige weer kunnen wij niet om het voorjaarsgevoel heen. De winkel hangt namelijk vol met vrolijke kleuren en motieven. We zien voor komende maanden mooie trends, zoals invloeden vanuit de jaren ‘70, felle knalkleuren en veel motieven. Benieuwd naar meer modetrends voor deze lente en zomer? Wij hebben ze voor je op een rij gezet! 

De trenchcoat

De trenchcoat is niet een nieuwe trend maar blijft mooi. De trenchcoat komt namelijk elk seizoen wel terug. Afgelopen winter zagen we 'm al en ook weer deze zomer! In de collectie van onze winkel zien we de trenchcoats in allerlei kleuren en lengtes, gecombineerd met ceintuur en zonder. 

 

Lange blouses

In de collecties van Sarah Pacini en Closed zijn veel lange blouses terug te vinden. Je kunt deze blouses dragen als jurk of bijvoorbeeld met een skinny jeans. De blouses zijn in verschillende effen kleuren verkrijgbaar en met streepjes.

Knalkleuren

Een opvallende trend zijn felle zomerkleuren. Voornamelijk kleuren zoals rood, geel en oranje. Je hoeft dus niet meer alleen oranje te dragen tijdens Koningsdag! De collectie van Eva & Claudi is hier een mooi voorbeeld van.

Motieven

In de nieuwe collecties, zijn allerlei verschillende motieven te zien. Zoals een blouse met strepen, sierlijke borduursels maar voornamelijk bloemenmotieven voeren de boventoon.

Abstract

Naast de verschillende motieven zien we ook abstracte patronen, blokken, lijnen en strepen. Deze patronen worden gecombineerd met felle kleuren of juist met zwart en wit. Het kan allemaal komend seizoen. 

Benieuwd naar alle kleding van onze merken? Bekijk dan onze pagina met merken en collecties.

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten