Winkelwagen

Mode kleuren winter 2020

De herfst en winter hebben door de donkere en grauwe dagen alles behalve een kleurrijk imago. Gelukkig beloofd deze winter een kleurrijk seizoen te worden. Bij de modekleuren van 2019-2020 zien we voornamelijk veel rode, oranje en roze tinten terug.

Met de nieuwe kleurtrends kunnen we dit seizoen twee kanten op. U kunt kiezen voor de meer opvallende kleuren zoals: roze, rode, oranje en blauw tinten. Of u kunt kiezen voor de meer afgezwakte en harmonieuze kleuren zoals: grijs, donkerrood, licht roze, blauw en groen tinten. Dit winterseizone ziet u veel rode, oranje en roze tinten. Kortom een vrolijk en opvallend kleurenpalet voor de tijd van het jaar.
 

Fruit dove pink

De heldere roze kleur heeft zijn naam te danken aan het duivensoort, de Swainsons jufferduif. Deze warme maar wel opvallende kleur zullen we veel zien als jasjes of blazers voor een echte statement look.

 

Chilipeper rood

De kleur rood komt eigenlijk elk seizoen wel terug maar dan nét weer even in een andere kleur of tint. Dit winterseizoen is het de kleur chilipeper rood die we vaak terug gaan zien. De rode chilipeper kleur is op meerdere manieren te combineren. U kunt gaan voor een charmante rode jurk voor de feestdagen of een rode jeans of blazer voor de dagelijkse look. 


 

Licht perzik roze

De licht perzik roze kleur, ook wel créme peach genoemd, is een mix van beige met zachte oranje en roze tinten. Deze kleur verwacht u misschien niet zo snel terug te zien in de winter maanden maar is prachtig te combineren. Het is een de weinige lichte tinten dit seizoen. De licht perzik roze kleur is mooi in combinatie met donkere kleuren zoals rode en bruine tinten.


 

Perzik roze

De donkere versie van de créme peach kleur. Een mooie combinatie van roze en oranje die prachtig te combineren is met oranje tinten, bruintinten en blauwtinten. Het is een warme middenkleur en daarom zeer geschikt voor de lichte types.

 

Dark cheddar

De kleur van fel oranje cheddar kaas. Dark cheddar is net iets geler dan het perzik roze. Deze kleur is vooral mooi in combinatie met de hele lichte peach tinten of juist de roze kleuren.


 

Tijger oranje

Zoals u ziet kunnen we niet om de oranje tinten heen dit seizoen. Ook tijger oranje is een kleur die we zeker terug gaan zien deze winter. Deze kleur is wat helderder dan cheddar oranje en wat minder roze dan de perzik kleur. Een mooie, heldere oranje kleur geschikt voor zowel warme als koele types.

 

 

Biking red

De mooie donker rode kleur die een echt warmte en winter gevoel uitstraalt. Deze diepe en krachtige donkerrode kleur, vergelijkbaar met bordeaux rood, is erg mooi in combinatie met licht perzik.

 

Sugar Almond

Deze bruin tint ligt tussen donker- en licht bruin in en is daarom met bijna iedere kleur te combineren. Sugar almond heeft de rood-oranje kleur van gekarameliseerde suiker. De sugar almond kleur is een musthave in uw kledingkast dit najaar.


 

Rocky road bruin

De tweede bruin tint die we deze winter terug gaan zien is Rocky road bruin. Een diepe donkerbruine aardse kleur die prima te combineren is met onderandere de perzik tinten. Rocky road bruin is de ideale kleur bruin voor de koude winter maanden en ook erg mooi in combinatie met velle kleuren.
 

 

Eden

Dit seizoen gaan we één groene tint terug zien. Een donkere kleur van een donker bos genaamd eden. Denk aan een forest groene jas of broek. Ook deze kleur is weer bijna met iedere kleur te combineren net zoals de bruine tinten.


 

Galaxy blue

Een mooie diepe donker blauwe kleur perfect voor de donkere dagen. Een kleur die bijna iedereen wel goed staat en mooi gecombineerd kan worden met de kleuren rood en roze. Galaxy blauw is dit seizoen terug te zien in kleding van verschillende materialen zoals zijde en velvet.


 

Blue stone

De kleur is vergelijkbaar met de kleur van een natuursteen. De grijsblauwe kleur met een vleugje groen erin staat perfect bij de kleuren blauw en groen. Om contrast te creëren kunt u de blue stone kleur leuk combineren met de perzik tinten.
 

 

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten