Winkelwagen

Lappendag!

Maandag 20 juni was het zover. De jaarlijkse editie van de Lappendag! Op deze dag gaven we op de gehele collectie 40% korting. We gaven niet alleen korting op onze kleding, maar ook op de schoenen, sjaaltjes, sieraden enzovoort. Echt op alles!

 

 

Ondanks het weer dat iets tegenviel was het een gezellige drukke dag. We waren vanaf 08:00 uur open en de winkel liep meteen vol met klanten. Soms waren er wel 20 of 30 klanten tegelijkertijd! Flink aanpoten voor ons want we willen iedereen altijd zo goed mogelijk van dienst zijn.

De onwijze drukte hield aan tot 12:00 uur in de middag, daarna hadden we even een uurtje waarin we weer wat konden ademhalen. Tussen 13:00 en 15:00 was er weer een stroom van klanten. Gelukkig hadden we voldoende personeel in de winkel om de drukte onder controle te houden. Anita en Cora waren er ook die dag. Anita kent u misschien als één van onze vaste medewerkers en Cora helpt in drukkere periodes zoals alleen een echte vriendin dat doet.

Door de drukte waren de paskamers helemaal vol en de dames waren zo enthousiast dat dit hen niet tegenhield. Er werd gepast tussen de rekken, in het kantoortje, in de gang en zelfs in de keuken. Overal werden de kleren en accessoires gepast, door elkaar gekeurd en ook wel geruild. Een gezellige drukte met ook nog eens heerlijke hapjes waar de dames minder aandacht voor hadden dan onze collectie.

Al met al een topdag en we kijken uit naar de volgende Lappendag. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Vul dan je e-mailadres in aan de rechterkant van deze website en we sturen je een mail als het weer zover is!

Terug naar overzicht
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten