Winkelwagen

Het Koopkorenfestival bij Fifth Avenue

Afgelopen zondag was het weer zover, het Koopkorenfestival! Op deze dag traden maar liefst zeventien koren op, op verschillende plekken in het centrum van Enkhuizen. Eén van deze plekken was onze winkel waar zangkoor Keep It Simple om 15.30 uur een super optreden gaf!

Het was helaas een regenachtige dag maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Het optreden van zangkoor Keep It Simple vond door de harde regen en wind binnen plaats. Een uur voor het optreden kwam het zangkoor al binnen in de winkel om alles klaar te zetten. Na een lekkere kop koffie zijn we aan het schuiven gegaan. Het lukte om genoeg ruimte te maken voor het koor en voor publiek.

De gehele middag was het gezellig druk in het centrum. De winkel was al open vanaf 12 uur. Ondanks het slechte weer was de aanloop super! Het zangkoor Keep It Simple zorgde voor een gezellige sfeer door bekende en stoere nummers van vroeger te zingen. Tijdens het luisteren naar de geweldige klanken van het koor, kon er gezellig gewinkeld worden. De nieuwe collectie van onze merken werd goed gewaardeerd! Na het optreden hebben we nog een drankje gedaan met de gene die was gebleven in de winkel.

Al met al, was het een super gezellig dag! We kijken alweer uit naar het volgende Koopkorenfestival! Wil je graag op de hoogte gehouden over leuke acties zoals deze dag? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door je e-mailadres in te vullen aan de rechterkant van deze website. Hierin houden we je op de hoogte van leuke activiteiten en nieuwtjes van Fifth Avenue. 

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten