Winkelwagen

De nieuwe Lente/zomer collectie is binnen!

De lente komt er weer aan en het wordt weer tijd om aan een outfit zonder sjaal te denken. Waar de winter vaak alleen om donkere kleuren vraagt, schreeuwt de lente (naast donkere kleuren) ook om felle kleuren.

Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe lente en zomer collectie van IVKO. IVKO heeft veel opvallende kleuren en patronen aangebracht in de nieuwe lente collectie. De IVKO Coat is hier het perfecte voorbeeld van. Deze Coat past perfect in de drukke motieven trend van de zomer van 2018. De batik-achtige IVKO Coat heeft mooie etnische motieven, gevuld met veel kleur.

De drukke motieven trend van komende zomer is ook terug te vinden in de collectie van Dea Kudibal. Ook bloemenpatronen zijn weer hip dit seizoen! Dea Kudibal is ook geïnspireerd geraakt door deze trend en heeft de Natali Orlander ontworpen. Dit los zittend shirtje heeft een casual look, maar straalt een en al zomer uit.

Zocht u trouwens nog het perfecte truitje om die high waist jeans af te maken? Wat dacht u van het Conte Truitje van Annette Görtz uit onze herfst/winter collectie. Dit korte, zacht beige truitje past werkelijk bij elke outfit. Niet echt fan van dit truitje? Bekijk dan de compleet nieuwe lente en zomer collectie van Annette Görtz, daar zit gegarandeerd iets tussen.

Kortom de zomer wordt lekker druk met veel patronen en felle kleuren. Wilt u nog meer geïnspireerd raken voor uw nieuwe zomer outfit? Bekijk dan snel de totale collectie van Fifth Avenue Fashion. Daar vindt u trouwens ook nog leuke outfits in de sale!

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten