Winkelwagen

De modeshow van Annette Görtz

Op een koude en natte dag installeren mijn zus en ik ons in de trein naar Düsseldorf in Duitsland. Het is zaterdag 28 januari 2017 en ik ben op weg naar de modeshow van onder andere Annette Görtz om de nieuwe herfst/winter collectie van 2017/2018 te bekijken.

The Gallery, dat is de Duitse modebeurs, is de plek waar de verschillende ontwerpers hun producten presenteren. Ik concentreer me op de shows van Beate Heymann en Annette Görtz.

De sfeer tijdens de show is vol verwachting, iedereen zit op het puntje van hun stoel klaar om zich te laten verrassen door de nieuwe ontwerpen en om al het moois in zich op te nemen. De herfst/wintercollectie show van Annette Görtz was een Ervaring met een hoofdletter E!

Tijdens de After Party direct na de show maak je contact met mede-inkopers, klanten, liefhebbers en distributeurs van over de hele wereld. Iedereen kleedt zich in Annette Görtz, er wordt heftig ge-netwerkt, je wordt bekeken en je kijkt.

De volgende dag, zondag, zijn mijn zus en ik op weg naar de winkels in Düsseldorf. Maar alles is gesloten! Zondag is een winkelvrije dag in Duitsland. We besluiten naar Annette Görtz’ showroom te gaan.

Ik ben daar vier uur lang als een vorstin onthaald - inkopen heeft zo z’n voordelen! Ik ben verwend tot op het mode-bot en heb er met volle teugen van genoten. Het is de perfecte achtergrond om met mijn klanten in gedachten de juiste keuzes te maken en bestellingen te doen, zeker ook omdat ik uren lang de collectie zelf heb kunnen passen en bekijken. Ik heb zelfs de hand kunnen schudden van Diva Annette!

De komende collectie van Annette is zeer on-Annette kleurrijk. Dat was de grote verrassing voor mij. Herfst en winter volgens Annette Görtz is oud roze, appeltjes groen, licht blauw, wijnrood en petrol.

Ik kan niet wachten om later dit jaar stukken van deze stralende collectie in mijn winkel aan jullie te presenteren.

Wietske.

 

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten