Winkelwagen

Corona maatregelen

Lieve klant

In deze roerige tijd met veel onzekerheden en restricties, willen wij u toch laten weten dat wij met zorg en passie een mooie stijlvolle collectie hebben samengesteld.

Het hangt in onze winkel en wacht om te worden gepast en gekocht. Door de pandemie is de toeloop helaas gestopt. Om niet om te vallen en uit het straatbeeld te verdwijnen, proberen wij u als klant wat mogelijkheden te geven om toch zonder risico op besmetting uw aankopen bij ons te doen. Wij bieden u de gelegenheid om op afspraak, zonder andere klanten, de collectie te komen bekijken. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben maatregelen getroffen om besmetting zoveel mogelijk tegen te gaan en te voorkomen. Als u toch niet wil passen kunt u kleding "op zicht" meenemen. U kunt dan in uw eigen vertrouwde omgeving de kleding passen en ook via internet betalen.

Een andere mogelijkheid is onze website met webshop. Bijna alles wat wij in de winkel hebben hangen kunt u bekijken op onze site (deze wordt de komende tijd nog aangevuld). Een kleine greep staat in de webshop maar met een telefoontje is alles wat u ziet te bestellen. U betaalt geen verzendkosten. Wij hopen op uw steun en begrip want zonder u kunnen wij als winkel niet bestaan. De winkel in de Westerstraat is overigens nog wel toegankelijk. Wij wensen u een goede gezondheid toe namens het team van Fifth Avenue.

Telefoon 0228-769034 of 06-28505821

Terug naar overzicht
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten