Winkelwagen

Beate Heymann

Het label Beate Heymann komt oorspronkelijk uit Duitsland en staat voor hoge kwaliteit. Fifth Avenue in Enkhuizen mag ieder seizoen de dameskleding van Beate Heymann verkopen. De collecties van Beate Heymann zijn gemaakt voor de zelfverzekerde vrouw met klasse en stijl. Beate Heymann staat bekend om de chique vormen en bijzondere stofcombinaties. Beate Heymann heeft daarnaast veel oog voor detail. Als aanvulling op de kleding van Beate Heymann zijn er passende accessoires bij iedere collectie. Naast de visuele verschijning is het voor Beate Heymann zeer belangrijk dat de kleding goed zit en fijn aanvoelt.

Beate Heymann is herkenbaar aan de vele stiksels. Doordat Beate Heymann in één kledingstuk meerdere stoffen combineert is ieder stuk uit de collectie bijzonder.

Damesmode

Bij Fifth Avenue vindt u een uitgebreid assortiment aan damesmode van verschillende merken, Beate Heymann is één van deze merken. Wij bieden een compleet assortiment damesmode, van jurken tot accessoires. Wij hebben als waarden, kwaliteit, exclusief en duurzaam. Beate Heymann past daarom goed binnen onze collectie damesmode. De dameskleding die wij verkopen is voor de modebewuste vrouw. Wanneer een dame onze winkel binnenloopt zullen wij haar hartelijk welkom heten en voorzien van optimale service.

Vrouwen en mode, onmiskenbaar aan elkaar verbonden. Bij Fifth Avenue bieden wij sinds 2010 damesmode aan voor vrouwen vanaf ongeveer 30 jaar. Voor iedere gelegenheid hebben wij een mooie collectie damesmode van verschillende merken, waaronder Beate Heymann, waar u uit kunt kiezen. Wij vrouwen houden van winkelen en voor specifieke merken is Fifth Avenue de juiste winkel. Bent u op zoek naar een specifiek merk zoals bijvoorbeeld Beate Heymann dan zijn wij zes dagen per week voor u geopend. Beate Heymann is een toonaangevend merk binnen de damesmode en Fifth Avenue hangt dit merk met trots in de winkel. 

Bekijk hier de autumn/winter collectie van 2022/2023

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten