Winkelwagen

Annette Görtz

Annette Görtz is in 1984 opgezet door Annette Görtz zelf. De Duitse Annette Görtz nam de gewaagde stap om voor zichzelf te beginnen en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Tot op de dag van vandaag is Annette Görtz een succesvolle designer en een constante factor binnen de internationale mode en in Noord-Holland verkrijgbaar bij Fifth Avenue, een modezaak in Enkhuizen.

De avant-garde modecreaties van Annette Görtz kunnen het best worden omschreven als tijdloos, natuurlijk en to the point. Ingetogen vormen, chique, geraffineerde details en non-kleuren zijn kenmerken van Annette Görtz. Annette Görtz vertrouwt altijd haar eigen instinct. Volgens Annette Görtz gaat zij uit van haar eigen stijl en niet van trends. Ze blijft dichtbij zichzelf met haar ontwerpen en experimenteert met materialen en vormen.

Dameskleding van Annette Görtz

Bij Fifth Avenue vind je dameskleding van verschillende merken, Annette Görtz is één van deze merken. Wij bieden een compleet assortiment dameskleding, van jurken tot schoenen. De dameskleding die wij verkopen moet passen binnen onze waarden, kwaliteit, exclusief en duurzaam. Annette Görtz vinden wij goed passen binnen onze collectie dameskleding en dit merk heeft ieder seizoen een mooi plekje in onze winkel. De dameskleding die wij verkopen is voor de modebewuste vrouw, iedere dame die onze winkel bezoekt zullen wij hartelijk verwelkomen en voorzien van optimale service.

Vrouwen en fashion, een match made in heaven. Bij Fifth Avenue hebben wij dameskleding voor vrouwen vanaf ongeveer 30 jaar. Voor iedere gelegenheid hebben wij passende dameskleding en wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk, zoals bijvoorbeeld Annette Görtz, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor vrouwen zijn er nu eenmaal veel gelegenheden en veel gelegenheden betekent veel kleding. Annette Görtz is een toonaangevend merk binnen de damesmode en wij zijn blij dat dit merk in onze winkel mag hangen. Bekijk de huidige collectie van Annette Görtz.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten