Winkelwagen

Eva en Claudi

In 1991 heeft het Deense designerduo Eva Ingemar en Pia Claudi de handen ineengeslagen en hebben zij Eva & Claudi opgericht. Sinds de jaren ’90 hebben zij een sterk internationaal merk weten op te bouwen. Kenmerkende breisels en prints maken de dameskleding van hun merk herkenbaar. De designs worden gekenmerkt door kleur, prints en details, welke worden gemixt tot verrassende combinaties. In Noord-Holland mag Fifth Avenue in Enkhuizen het mooie, Deense merk verkopen.

De collecties zijn verrassend en ieder seizoen worden er een aantal prints gebruikt die terugkomen in de verschillende kledingstukken van de collectie. De kledingstukken die door het duo gemaakt worden zijn onderling mooi te combineren. De kledingstukken met print lenen zich daarnaast ook uitstekend om gecombineerd te worden met basics. Het merk heeft kwaliteit en een goede pasvorm hoog in het vaandel staan en ze zorgen er keer op keer voor dat de collecties hier aan voldoen.

Dameskleding van Eva & Claudi

Fifth Avenue biedt een grote collectie aan dameskleding van verschillende merken. Wij willen een collectie damesmode aanbieden met een variatie aan merken. De dameskleding van het merk past perfect in onze winkel. Wij hebben kwaliteit ook hoog bovenaan ons lijstje staan. Voor de modebewuste vrouw hebben wij een mooi assortiment damesmode met een variatie aan merken.

De vrouw anno 2019 winkelt graag en houdt van mode. Bij Fifth Avenue bieden wij dameskleding aan voor dames vanaf ongeveer 30 jaar. Bent u op zoek naar kleding van dit schitterende Deense merk of een ander merk, bekijk dan eens onze kledingmerken online of bezoek onze winkel in Enkhuizen. Werp een blik op de huidige collectie van Eva & Claudi hun dameskleding. 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Koopzondag
Gesloten